cs | en
Rezervovat
  • Rezervace

Kurzy a vaření


Škola vaření "CESTA PO ASII"

Cena 3500 Kč / osoba

V ceně kurzu je školení v trvání tří hodin a hodina oběda.
Použité suroviny, občerstvení, nealko nápoje po celou dobu kurzu.
Klient si odnese desky s recepty, BB hůlky, CD Buddha-Bar a certifikát o absolvování kurzu .

Průběh školení

uvítání welcome drink /signature cocktail/ a představení školitele

předání studijních materiálů, prohlášení o bezinfekčnosti a rizik během školení

teoretická část - základní pojmy, které je nutno znát při přípravě asijské kuchyně (vhodná rýže, názvy surovin, technologie vaření, historie, náčiní a pomůcky, základy HACCP)

seznámení s kuchyní a systémem práce

vlastní rozdělení jednotlivých prací na menu, dle počtu účastníků

zapůjčení logovaných zástěr a nožů

krájení a příprava zeleniny na jarní závitky

technika prohazování pánví Wok a příprava jídel touto metodou

příprava dezertu pomocí tekutého dusíku

servis menu

konzumace menu se základy stolování v BB a základy tradičního stolování v Japonsku

slavnostní předání certifikátu

během školení neomezená konzumace nealko nápojů a během oběda 2 skleničky vína dle nabídky BB

Složení menu
Vegetariánská Polévka Miso s Tofu
Vietnamské Jarní Závitky
Thajské Červené Kari s Krevetami
Kuřecí Wok s Teriyaki Omáčkou a Rýží
Tiramisu ze Zeleného Čaje

SUSHI CLASS

Cena 3500 Kč / osoba

V ceně kurzu je školení v trvání tří hodin a hodina oběda.
Použité suroviny, občerstvení, nealko nápoje po celou dobu kurzu.
Klient si odnese desky s recepty a vlastní bambusovou rohož na motání MAKI, BB hůlky, CD Buddha-Bar a certifikát o absolvování kurzu .


Průběh školení

uvítání welcome drink / signature cocktail/ a představení školitele

předání studijních materiálů, prohlášení o bezinfekčnosti a rizik během školení

teoretická část - základní pojmy, které je nutno znát při přípravě sushi (vhodná rýže, názvy surovin, technologie vaření, historie, názvy druhů sushi, náčiní a pomůcky, základy HACCP)

seznámení s kuchyní a systémem práce

vlastní rozdělení jednotlivých prací na menu, dle počtu účastníků

zapůjčení logovaných zástěr a nožů

příprava rýže

technika krájení ryb a potřebné zeleniny

výroba jednotlivých druhů sushi (maki, nigiri, ura maki a sashimi)

servis menu

konzumace menu se základy stolování v BB a základy tradičního stolování v Japonsku

slavnostní předání certifikátu

během školení neomezená konzumace nealko nápojů a během oběda 2 skleničky vína dle nabídky BB


Složení menu

Nigiri: Losos, Tuňák, Losos Aburi, Avokádo, Masago
Hoso maki: Okurka, Tuňák, Losos
Ura maki: Speciální California, Losos-avokádo, Philadelphia, Pikantní tuňák , Krevetová tempura
Temaki: Losos „Old fashion“

 

Tady by jsi být neměl.